Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ο Kojima εμπνέεται από το Modern Warfare 2

Ο Hideo Kojima, ο μεγάλος δημιουργός που κρύβεται πίσω από τη σειρά της Konami "Metal Gear Solid" δηλώνει πως θέλει να γυρίσει πίσω στο Playstation 3 βλέποντας το Modern Warfare 2. Σε συνεντευξή του στο τεύχος 40 του official playstation magazine λέει πως βλέποντας το Modern Warfare 2 θέλει να χρησιμοποιήσει όλα τα σύγχρονα "πολεμικά" gadgets σε ένα νέο προφανώς game για το PS3. Σε ερώτηση για την αποφασή του να δημιουργήσει το Metal Gear Solid: Peace Walker στο PSP, απάντησε πως αυτό το έκανε επειδή ήθελε το metal gear franchise να παιχτεί και από νεότερο κοινό. Στην Ιαπωνία το PSP στις μικρές ηλικίες είναι δημοφιλέστερο του PS3. Το Peace Walker αναμένεται τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

1 σχόλιο:

Naked Snake είπε...

Το όλο θέμα με το modern warfare είναι πρόσχημα.Αυτό που συμβαίνει πραγματικά,είναι ότι ο Kojima ως συνήθως υπερεκτίμησε τα features της κονσόλας για την οποία δουλεύει (στην προκειμένη περίπτωση του psp),και πολλές απο τις φιλοδοξίες και τις ιδέες που είχε πήγανε μοιραία στον 'κουβά'.

Κατα τ'άλλα,είναι γνωστό της πάσης ότι θέλει να 'απελευθερωθεί' απο τα 'δεσμά' της σειράς,αλλά δεν τον αφήνει το alter ego του.