Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Κοπέλες

Εδώ θα αναφέρω πως κατά τη γνώμη μου πρέπει να συμπεριφέρεστε σε μια κοπέλα που σας αρέσει..


Να είστε ο εαυτός σας, μη προσπαθήτε να προσποιήθετε κάποιον άλλον που είναι εντελώς ξένος προς εσάς. Εδώ να θυμάστε ότι πάντα οι "παράξενοι" τύποι, που δεν είναι σαν όλους του άλλους, είτε αυτοί είναι λιγούρια είτε χάχες είτε οτιδήποτε άλλο κοινότυπο, προκαλούν τη μεγαλύτερη γοητεία στις κοπέλες. Μάλιστα αν ξέρετε να αρθώνετε σωστά τον λόγο, σίγουρα θα εντυπωσιαστεί. Όταν σας μιλάει να την ακούτε με προσοχή, αν βέβαια σας μιλάει γιατί μπορεί και να ντρέπεται! Αν είναι όμορφη και σας ρωτήσει "είμαι όμορφη;'' πείτε όχι, θα ταρακουνηθεί αλλά μάλλον δεν θα σας πιστέψει. Αν είστε ιδιαίτερα ρομαντικός και θέλετε να της φιλήσετε το χέρι σκύψτε εσείς σε αυτό και μη το τραβάτε!! Μην κάνετε σαν λιγούρια και μην πιέζετε μια κοπέλα, μάλλον θα πετύχεται το αντίθετο απ' ότι επιδιώκεται όποιο και να είναι αυτό. Αν είστε ερωτευμένος με μια κοπέλα και είσται σίγουρος για αυτό προτείνω να της το πείτε και ότι γίνει. Είναι αλήθεια πάντως πως αρκετοί διστάζουν να πουν κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα, οι λόγοι είναι ποικίλοι. Αλλά καλύτερα πείτε το, ακόμη και αν χορτάσετε μετά θα ξέρετε τουλάχιστον ότι "Το είπα!'' και θα σας έχει φύγει ένας κόμπος. Σε περίπτωση λοιπόν που φάτε χυλόπιτα και μείνετε λίγο κάγκελο μετά μη γίνεται επιθετικοί μαζί της, αυτή έχασε, αφήστε την να πάει να γίνει καλόγρια ή να πάει σε ένα ρεμάλι. Ίσως μετά σας εκτιμήσει και καταλάβει τι μπορούσε να έχει. Αλλά τότε εσείς μπορεί να μη θέλετε ή μπορεί και να θέλετε, εσείς ξέρετε. Tώρα αν γουστάρει και κλείσετε ραντεβού, ΠΑΝΤΑ θα πηγαίνεται πρώτοι. Σε περίπτωση που περιμένετε πολύ ώρα μην εκνευριστήτε ακόμη και αν τελικά δεν έρθει, και φυσικά μετά μην την πάρετε τηλέφωνο βριζοντάς την, φερθείτε ώριμα. Υπάρχουν αρκετές κοπέλες ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες που φέρονται παράξενα, μπορεί φερειπείν να σας δώσουν το τηλεφωνό τους, μετά να σας πάρουν αυτές κάποια μέρα, να σας πουν διάφορα ωραία, μετά να τις πάρετε εσείς δύο-τρεις φορές αλλά να μην σας απαντούν! Αυτές αφήστες της, μαλλον ακόμη δεν ξέρουν τι ψάχνουν! Μια κοπέλα αν τις αρέσετε πραγματικά, θα τις αρέσετε για αυτό που είστε και όχι για αυτά που έχετε και τα αυτά μπορεί να είναι μια "ferrari" και οτιδήποτε άλλο υλικό πλην όμως μάταιο αγαθό. Θα τις αρέσετε για τον καλό σας χαρακτήρα, την οξυδερκεία σας, την ευγένεια, την καλή σας ψυχή, την γοητεία και μυστικισμό που μπορεί να αποπνέεται ως άτομα, λόγω του διαφορετικού του χαρακτήρα σας από τον δικό της και αργότερα για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Και προπαντών ποτέ μη χάνετε την αντρική σας αξιοπρέπεια για μια κοπέλα :).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Niwthw vathia sigkinisi, epitelous katalava ti ekana lathos alla pleon tha akolouthisw tyfla ths entoles sou eisai to eidwlo mou twra tha perhmenw enagwniws to epomeno sou arthro viasou DASKALE TOY ERWTA

Ανώνυμος είπε...

Αυτες τις 2 στην φωτογραφια τις πηδαγες το πρωι?
Δωσε ρε φιλε και καμια πο εδω γιατι μεχρι να αποθηκευσω στην μνημη μου το κειμενο με τις οδηγιες θα εχω λιωσει στην μαλακια...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ela gamw th poutana mou sta ellinka to xa? pw re ti malakas pou me, tha fteei pou den exw to talento aytou tou megalou blogger.

Ανώνυμος είπε...

Re SuperDuper xaivani eisai? gemizeis to blog toy mpixti me malakies? ainte trava apo dw tsoglani.

BigBOSS είπε...

Προς ανώνυμο: Όχι δυστηχώς, αλλά αν μου ήμουν πχ παραλία και έβλεπα τέτοια κοπέλα ίσως να μη μπορούσα να σηκωθώ από την πετσέτα (όντας ξαπλωμένος μπρούμυτα) για κάποια ώρα, και ο νοών νοείτο.

BigBOSS είπε...

Eπίσης ξέχασα να πω, ότι δε δίνω οδηγίες σε κανέναν, ούτε είμαι ειδικός και άλλες χαζομάρες, παραθέτω απλώς κάποια από αυτά που εγώ πιστεύω και εν τέλει για κάθε τομέα της ζωής το σωστό του ενός είναι το λάθος του άλλου χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικές "πραγματικότητες".

Doppelganger είπε...

Εγω θελω απλα να σημειωσω πως το ειναι καποιο ο εαυτος του δεν βοηθαει σε περιπτωση που ο "εαυτος" αυτος εχει τα αντιθετα αποτελεσματα.

Προσωπικα πιστευω στην αναπτυξη πρωτα μια υγειους προσωπικοτητας (σε διαφορους τομεις, και στον ερωτικο) και μετα να αφεθει καποιος να ειναι ο εαυτος του. Φανταστειτε πχ εναν λιγουρη να ειναι ο εαυτος του και τ ο πρωτο πραγμα που να λεει σε μια κοπελα να ειναι "θελω sex"

BigBOSS είπε...

Εντάξει ρε Doppel εννοείτε ότι αναφέρομαι σε ώριμους ανθρώπους:).